Ronimissein lastele pakub vahvaid elamusi

Ronimissein lastele pakub vahvaid elamusi

Ronimissein lastele on lihtne vahend, millega saab tubastes tingimustes pere väiksematele liikmetele aktiivset tegevust pakkuda. Ronimisseinad leiab Rume.ee e-poest.

Laste ronimissein tuppa on oma maksumuselt üsnagi taskukohane ning kasulik laste tervisele ja füüsilisele arengule. 

Ronimisseinu on poodides saadaval erinevaid ning sobiva mudeli peaks leidma iga ronimishuviline. Laias valikus leidub köitest ronimissein lastele, mille hulka kuuluvad rõngad ja trapets. Selline komplekt kinnitub lakke ning on üksinda paigaldatav. Kui sul on sobiv lastetuba, kuhu ronimissein või ronimisredel kinnitada, siis saad lihtsalt ja kiiresti lastele toas mängimise palju huvitavamaks teha. Enne paigaldamist tasub muidugi teada ehitusliku konstruktsiooni tugevust ning hoida turvalisuse mõttes kinni ka ronimisseinale määratud maksimaalsest piirkaalust.

Varbseina abil vormi

Varbsein on ronimissein lastele, mida teisisõnu nimetatakse ka Rootsi seinaks. Puidust varbsein on paljude võimalustega spordivahend, kus saab leiutada erinevaid harjutusi, mis kõik arendavad lapsi ning miks mitte ka täiskasvanuid. 

Lapsele on varbsein piisavalt ohutu ja samas arendav. Varbseinal saab laps turnida, ronida ja treenida. Lase aga loovusel teha oma töö ning mänge ja harjutusi, mida see vinge komplekt pakub, jagub küllaga! Ja mis kõige parem: varbsein ei ole miski, mida peab pärast kasutamist kokku pakkima ja kuhugi panipaika panema kuni uue kasutuseni. Kui ta on sul sobivasse kohta kinnitatud, siis muutub kenast puidust varbsein justkui loomulikuks aksessuaariks. 

Kui lastele on rõõmutoovaks tegevuseks ronimine, siis täiskasvanutele pakub varbsein väga head võimalust treenida hulka erinevaid lihaseid, sooritada rühti parandavaid venitusharjutusi ning viia rannavormi oma üldist füüsilist vormi. Kes ei ole jõusaalis käimisega harjunud ja soovib rahulikumas keskkonnas treenida, siis varbsein on selleks õige valik. 

Ka puidust ronimissein lastele on turvaline ja arendav sarnaselt puude otsa ronimisega.